Blogglistenhits

søndag 8. desember 2019

Vi trekker en gratis bok - den perfekte julegaven til en lærer du kjenner!

Cappelen Damm har gitt oss to eksemplarer av Engasjerende naturfag-boka, som vi skal gi videre til to følgere av Engasjerende naturfag-siden. Vi trekker en tilfeldig mottaker fra kommentarfeltet etter dette innlegget på facebook-siden, og det blir en ny mulighet om en uke.

Den perfekte julegave - til lærere i alle fag og på alle trinn


Hvis du ikke trenger boka selv, kan den jo være den perfekte julegave til en lærer du kjenner? Og ikke bare til en naturfaglærer, for bøkene våre kjøpes og lese av lærere fra mange andre fag. De bare lager seg egne eksempler! Og heller ikke bare til lærere i videregående skole, for vi følges og leses også av mange lærere i grunnskolen. Hva må du gjøre for å være med i trekningen av den første boka?


Fortell oss hvilken arbeidsmåte som DU synes er den nyttigste du har med deg fra "Engasjerende naturfag"-universet - altså både bøker og denne bloggen. PLUSS en setning om hvorfor du synes det! Dette gjør du i kommentarfeltet til dette innlegget på facebook-siden. Da er du med i trekningen om en gratis "Engasjerende naturfag"-bok!

Vinneren av bok nr 1 trekkes og offentliggjøres på Engasjerende naturfag-siden på facebook onsdag 11. desember kl 18.  

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar