Blogglistenhits

søndag 17. desember 2017

Juleferiepause - og et stort nyttårsønske!

Nå blir det en juleferie-pause her på Engasjerende naturfag-bloggen, men i januar er vi tilbake.

Og vi flere planer for det nye året. Blant er det nok et par helt nye arbeidsmåter på gang. For eksempel ser vi for oss at naturfagklassen drar på en lags Kunstutstilling i klasserommet. Denne arbeidsmåten kan vi for eksempel bruke til at elevene skal reflektere rundt noe, tenke kritisk - eller kanskje aktivere forkunnskap? Vi vet ikke helt enda, men det skal vi finne ut av!Vårt nyttårsønske
Litt tidlig med ønsker for det nye året, kanskje, men dette er et stort nyttårsønske som vi har for 2018: Å klare å utvikle et helt nytt prosjekt, som vi arbeider med for tiden - nemlig å lage en nettside for naturfaglærere! Som også vil passe for studenter, og som vil kunne utvikles til flere fag. Dette vil være en videreutvikling av Engasjerende naturfag-universet. Her vil de pedagogiske grepene/arbeidsmåtene være sentrale - nå også i form av korte animerte videosnutter - , sammen med mange ferdige eksempler som læreren kan ta rett til klasserommet.

Dette vil være en nettside med abonnementsordning, som må betales av skolen/skoleeier. For tiden arbeider vi bl.a. med å finne økonomisk støtte for prosjektet, og med å planlegge hvordan nettsiden skal fungere. Ingen av oss er dataeksperter, så her er vi avhengig av gode hjelpere og å kunne kjøpe tjenester. Men vi tror at dette kan bli veldig bra, og håper at vi skal få det til.

Vi ønsker alle følgere av bloggen og facebook-siden vår en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen Kari og Grethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar