Blogglistenhits

søndag 30. januar 2022

"Engasjerende naturfag"-bloggen har blitt seks år!

Uten at vi helt har merket det, har altså Engasjerende naturfag-bloggen fylt seks år! Vi startet opp i januar for seks år siden, da vi trengte litt mer skriveplass og fleksibilitet enn vi hadde på Engasjerende naturfag-siden på facebook. Og vi hadde et sterkt ønske om å spre arbeidsmåtene fra Engasjerende naturfag-boka fra 2015 til så mange som mulig. Bloggen brukes i kombinasjon med Engasjerende naturfag-siden på facebook, og her har vi etter hvert fått over 5000 følgere. 

Det har blitt ganske mange blogginnlegg etter hvert, og det har vært inspirerende for oss å nå fram til utrolig mange flere lærere, studenter og andre interesserte enn vi ellers ville ha gjort. I disse to siste  koronapregede årene har det imidertid vært stille fra oss i perioder. I den krevende situasjonen som lærere og skoler har stått i, og fremdeles står i, visste vi at det å utforske nye arbeidsmåter i klasserommet kanskje ikke var øverst på prioritetslista.

Nå håper vi at vi er på vei mot mer normale tider i skolen. Med den nye utgaven av Engasjerende naturfag-boka vår - som skal komme om ikke altfor lenge - har vi lyst til å fortsette med nye blogginnlegg. Så får vi se da, hvor mange år til det blir!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar