Blogglistenhits

søndag 2. juni 2019

Kom med innspill - kanskje du vinner en bok?
Vi har en drøm om å lage en nettportal for lærere, med utgangspunkt i Engasjerende naturfag-universet, som er kjent fra bøkene våre, facebookside, blogg og foredrag. Engasjerende timer blir navnet - er det ikke det alle lærere ønsker å skape? Det er lærere og studenter som skal være brukere av nettportalen, og det er viktig at vi klarer å lage en nettportal som er tilpasset behovene som dere har.Kom med innspill - kanskje du vinner en bok?


Vi trenger konkrete innspill på hva som er viktig for at du som lærer skal ønske å bruke en slik nettside. Hva har du som lærer behov for? Når det for eksempel gjelder arbeidsmåter,  dybdelæring, vurdering for læring i ulike arbeidsmåter, ferdige eksempler, hvordan jobbe med tverrfaglige temaer og så videre. Det er lærerne som vil være målgruppa for nettsiden, og derfor er DINE og andre læreres innspill svært interessante for oss.

Kom med ditt innspill, og du er med i trekningen av en Engasjerende naturfag-bok! Trekningen skjer onsdag 5. juni.
Så hva synes du om følgende ideer:
  • Arbeidsmåtene - som stadig blir flere - er selvfølgelig med:  • Så må vi ha massevis av ferdige eksempler, så klart - tilpasset den nye læreplanen som er på vei:

  • Det skal være mulig å søke på siden, etter arbeidsmåter, ferdige eksempler og annet:  • Og vi ønsker oss en visuell beskrivelse av arbeidsmåtene - som korte videosnutter:
Vi ønsker å lage nettportalen som alle lærere bare ha tilgang til!


For å få dette til, er vi bl.a. avhengig av å få økonomisk støtte til å kjøpe noen tjenester. Dette har vist seg å ikke være så enkelt, men vi jobber med saken, søker støtte, krysser fingre - og håper at vi skal få det til. Enn så lenge arbeider vi med utvikling av innhold og så videre. Her er det viktig å vite så mye som mulig om brukernes behov, så vi håper på mange innspill.

Vi ønsker oss mange og konkrete innspill - og vinneren av en Engasjerende naturfag-bok offentliggjøres på Engasjerende naturfag-siden på facebook onsdag 5.juni kl 18. Kanskje det blir DEG?
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar