Blogglistenhits

onsdag 23. august 2017

Ny opplevelse for oss: Pedagogiske grep for ALLE lærerne på skolen!

Forrige uke holdt vi foredrag på Tryggheim videregående skole i Rogaland, og for første gang for oss var et slikt foredrag for alle lærerne ved skolen, ikke "bare" realfagslærerne. På Tryggheim møtte vi en engasjert gjeng med lærere, og flere hadde også allerede tatt bøkene våre i bruk.

Veldig spennende for oss, og jammen fikk vi bekreftetet at de pedagogiske grepene er interessant for lærere i alle fag. Ikke helt uventet selvfølgelig - vi vet jo allerede at lærere med andre fag både kjøper bøkene våre og følger oss på facebook og blogg. Det er jo sånn at når vi kan putte alle slags fagtema inn i de ulike pedagogiske grepene, kan vi også putte inn tema fra ulike fag. Til tross for at vi, med vår bakgrunn som naturfaglærere, har kalt prosjektet vårt for Engasjerende NATURFAG, er det - selvfølgelig - mange lærere som har skjønt dette helt av seg selv.


Sporty lærere på Tryggheim vgs stilte opp for å "illustrere" Finn en guru.

Vi ønsker lærerne fra alle de forskjellige fagene på Tryggheim videregående skole lykke til med å ta i bruk både Finn en guru, LevelUp!, 1,2,3,4,5quiz eller noen av de andre pedagogiske grepene vi presenterte - i skoleåret som nettopp har startet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar