Blogglistenhits

onsdag 30. mai 2018

Har DU lyst til å være en gjesteblogger?

Høsten 2017 hadde vi en gjesteblogger-serie her på Engasjerende naturfag-bloggen. Naturfaglærere fra videregående skole og grunnskole fortalte om hvordan de har brukt pedagogiske grep fra bloggen vår - eller bøkene våre - i sin undervisning. Altså: Hva skjedde, og hvordan gikk det?

Nå tenker vi blogg-høst igjen, og ønsker oss flere gjesteblogg-innlegg av samme type som sist, altså: Hva testet du ut, og hvordan gikk det? Har DU lyst til å bidra? Det kan være korte eller lengre innlegg, helst med noen bilder (ikke av elever), så dette trenger ikke å være veldig komplisert. Og poenget er å dele virkelighetsnære erfaringer - ikke nødvendigvis at det må være en å-for-en-perfekt-time!

Det er alltid interessant å høre om andre læreres erfaringer med de pedagogiske grepene, og vi satte stor pris på at disse lærerne ville dele sine erfaringer her på bloggen. Andre lærere har også fortalt oss at det var spesielt interessant - og også inspirerende - å lese om andre læreres konkrete erfaringer på denne måten. 

Hvis du har lyst til å bidra, er det bare å ta kontakt via kontaktinformasjonen under fane øverst på bloggen. Innlegg kan tas imot når som helt - også til høsten.


Til inspirasjon får du her et gjensyn med gjesteblogger-innlegg fra ifjor høst:Vi håper at DU har lyst til å bidra med dine erfaringer!

Hilsen Kari og Grethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar