Blogglistenhits

onsdag 9. januar 2019

Vi ønsker oss gjestebloggere!

Høsten 2017 hadde vi en serie med blogginnlegg skrevet av andre enn oss. Lærere i ungdomsskole og videregående skole skrev tekster om hvordan de hadde brukt noen av arbeidsmåtene fra Engasjerende naturfag-bloggen i eget klasserom. Nå ønsker vi oss en ny runde med gjestebloggere - kanskje DU har lyst til å bidra?


Dessverre - jeg har ikke tid!


Det er svært forståelig at det å skrive et innlegg og ta noen bilder i klasserommet ikke er aktuelt for alle. Men for deg som synes dette høres interessant ut:

  • Det trenger ikke å ta lang tid å skrive et blogginnlegg.
  • Et innlegg kan rett og slett være bare noen bilder pluss noen få linjer med tekst.
  • Temaet er: Hvordan gikk det da du testet ut en arbeidsmåte - eller flere - fra Engasjerende naturfag-bloggen i ditt eget klasserom?


Neida - å være gjesteblogger er ikke farlig! .Til inspirasjon: Gjesteblogger-innleggene fra 2017


Hvordan gjør du det?


Hvis DU har lyst til å bidra, er det bare å ta kontakt med oss på Engasjerende naturfag-siden på Facebook, eller på epost til kari.folkvord@outlook.com. 

Temaet er altså læreres egne erfaringer med å bruke arbeidsmåter fra bloggen vår i eget klasserom, og innlegget kan være så kort som bare det. Bilder må være uten elever eller uten ansikter, men som dere ser av eksemplene over, kan det være både nyttig og interessant å se andres bilder av elevers produkter eller av arbeidsark.

Vi håper å høre fra deg!

Hilsen Kari og Grethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar