Blogglistenhits

søndag 26. juni 2016

Sommerhilsen fra "Engasjerende naturfag"

Nå blir det en sommerferie-pause her på Engasjerende naturfag-bloggen og på vår facebook-side Engasjerende naturfag. Metodiske tips og tanker rundt naturfagundervisning er vel ikke det som er viktigst nå i ferietiden for dere som følger oss heller - nå er det nok andre typer inspirasjon som gjelder.Men en kjapp oppsummering av det siste drøye halvåret, siden vi startet opp facebook-siden i september og bloggen i januar:

  • Facebook-siden vår har fått over 2 200 følgere.
  • Bloggen har hatt over 62 000 sidevisninger.
  • Flere forespørsler om foredrag
  • Mange kommentarer og meldinger fra følgere

En slik respons har både vært litt uventet, men også veldig inspirerende, for oss. Det vi holder på med er jo en form for idealistisk arbeid, og det er spennende når så mange viser at det vi kommer med er interessant og noe de har savnet innenfor naturfagene.

For dem som ønsker seg ideer og inspirasjon til høstens naturfagundervisning i løpet av sommeren,
kan sikkert den siste boka vår også fungere som sommerlektyre.

Sommeren er en fin tid til å la seg inspirere av livet utenfor klasserommet. Mange er vel som oss, og gleder seg både over naturopplevelser, mennesker, turer, og også - forhåpentligvis - varme og solfylte dager.

Vi vil ønske en riktig god sommer til alle som har fulgt oss på facebook og blogg!

I august er vi tilbake. Har du kanskje noen ønsker om type innlegg eller tema du synes er særlig nyttig eller interessant, så kommenter gjerne!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar